shutterstock.com/Rawpixel.com

Deze relaties zijn er nooit van gekomen in 2020

Het lijkt altijd alsof iedereen een gelukkig liefdesleven heeft. Maar jaarlijks lopen vele relaties op de klippen. Sterker nog: in 2020 zijn er zelf heel wat relaties nooit van gekomen. Wij zetten de meest spraakmakende nooit ontstane relaties van het afgelopen jaar op rij.

Nino & Bart
Dit koppeltje had een heerlijke relatie kunnen hebben met een mooi koophuis. Twee bloeiende persoonlijkheden versmolten in een relatie waarin ze elkaar stimuleerden én een wolk van een baby zouden grootbrengen. Helaas had Nino sinds corona een fobie voor zijn telefoon, omdat hij wist dat dat een grote virussmeerigheidshel was en heeft hij nooit op het privé-bericht van Bart gereageerd die na jaren weer eens contact met hem opnam.

Faja & Roco
Een prachtkoppel had dit kunnen zijn. Als ze maar door hadden gehad dat ze naar elkaar aan het glimlachen waren bij de zelfscankassa’s. Wat niet lukte, omdat ze beiden een mondkapje voor hun glunderende gezichtjes droegen en Roco wist niet wat smizen was.

Sylvia & Denise
Dit stel had elkaar zeker ontmoet, als de horeca niet gesloten was. Dan waren ze allebei naar hun favoriete stamkroeg gegaan om een boek te lezen en hadden ze elkaar gevonden dankzij hun liefde voor literatuur. Helaas heeft Denise nu al iemand anders via Tinder ontmoet en heeft Sylvia dankzij een online retraite daten afgezworen.

Isa-May & Ishaan
Dit had zo romantisch kunnen zijn. Elkaar ontmoeten in de trein. Oogcontact maken. Helaas ging Isa-May steeds naar illegale raves en ontmoette ze steeds mensen die dan weer besmet bleken te zijn, waardoor ze ongeveer heel 2020 in gedwongen quarantaine heeft moeten doorbrengen.

Orlando & Maan & Kimberly
Orlando en Maan hebben in de zomer van 2020 een punt achter hun relatie gezet, maar als ze wel naar Death Valley waren gegaan hadden ze daar Kimberly ontmoet, en hadden ze eindelijk die trio gedaan waar ze allemaal van droomden en hadden we besloten om met z’n drieën verder te leven, omdat ze elkaar zouden aanvullen op manieren waarvan ze niet wisten dat die aangevuld moesten worden. Helaas.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *