Shutterstock/Door Africa Studio

3 nieuwe ongezonde gewoontes om oude ongezonde gewoontes mee te vervangen

De maand januari is de tijd van goede voornemens en gezondere gewoontes. Minder drinken en minder vlees bijvoorbeeld. Toch zul je manieren moeten vinden om de drang tot zelfdestructie te kanaliseren. Hier zijn drie nieuwe ongezonde gewoontes om je op weg te helpen. 

Blijf het hele jaar door oliebollen eten

Er is geen enkele reden waarom je zou moeten stoppen met het eten van vijf oliebollen per dag als het januari is. Je gaat de kalender toch niet laten bepalen wanneer jij iets eet? Stop met vlees eten en eet elke dag oliebollen.   

12 uur per dag naakt gamen

Ondeugd kent gelukkig vele vormen en een daarvan is poedelnaakt 12 uur per dag gamen. Zet voor extra effect een headset op en hou eventueel je sokken aan. Als iemand dan per ongeluk binnenloopt zien ze echt dat het niet goed met je gaat, en heb je in ieder geval dat gevoel van schaamte dat bij zelfdestructief gedrag hoort te pakken

Probeer eens crystal meth

Het is tegenwoordig goed verkrijgbaar in Nederland: crystal meth. Het leuke is dat het heel slecht is voor je tanden, maar ook dat het je lijf van binnenuit opeet. Daardoor val je ook van af. Zo maak je van de ondeugd ergens ook weer een deugd, en dat is toch het hele punt, nietwaar?


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Allemaal nare gewoonten. Persoonlijk vind ik de naarste gewoonte het smeren van een gekleurde vette verflaag op de lippen, vooral felrode. Gelukkig waren mijn man en ik vorig jaar verlost van smerige wangen en vieze glazen (zie foto). Wat dat betreft mogen de maatregelen tegen corona langer duren.

Reageer