Pyty / Shutterstock

Nederland zet in op groepsimmuniteit

'Omringende landen vormen muur en beschermen zo Nederland'

Als laatste land van de Europese Unie begint Nederland op 8 januari met het vaccineren van de bevolking. Dit lijkt op het eerste oog een afgang, maar volgens premier Rutte snapt zit hier wel degelijk een strategie achter: “Nederland zet in op groepsimmuniteit.”

“Alle gevaccineerde landen vormen samen een muur en beschermen zo het niet gevaccineerde land”, legt Rutte uit. “Zo zijn alle inwoners van Europa veilig voor het virus, en is Nederland goedkoop uit. Volgens mij kent dit verhaal geen verliezers.”

Rutte snapt dan ook niet goed dat mensen kritiek hebben op het trage vaccinatieprogramma: “Ik heb vanaf het begin van de crisis gezegd: Nederland zet in op groepsimmuniteit. Hoe dachten mensen anders dat dat bereikt werd?”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Echt goed chapeau dat de andere landen al begonnen zijn met vaccineren. Dan kan ons kabinetje nog één keer een goede landelijke quarantaine uitproberen. Dat is onze Huug de Jonge zeker gegund. Hij is natuurlijk wel ‘Man of the Year’ en het smetje van niet goed gelukte quarantaine blijft natuurlijk een beetje aan zijn mooie schoenen plakken.

Reageer
gravatar

De geheime dienst heeft het bewijs dat vaccinatie engere ziektes veroorzaakt dan corona, evenals het bewijs dat alle gevaccineerden door een nanochip afhankelijk wordt van Microsoft.

In Nederland staan de meeste en grootste datacentra ter wereld. Je hoeft niet slim te zijn om door te hebben waarom de Nederlandse regering vaccinatie in eigen land tegenhoudt.

Nederland is de deep state!

Reageer