shutterstock.com/justlife

Ans met glutenallergie nergens uitgenodigd voor kerst “vanwege Corona”

Ans Herenmaatjes mag dit jaar niet aanwezig zijn bij het kerstdiner van haar familie. Zij claimden dat het echt niet anders kon vanwege corona, maar Ans deed een pijnlijke ontdekking: “Er bleek een familiechat te bestaan zonder mij.”

Ans, een vierenvijftigjarige EkoPlaza-medewerker, vertelt boven een kopje artisjokkenthee dat ze erachter kwam doordat broer Hans per ongeluk een meme in de gezamenlijke chat deelde. “Het was een vies toilet met daarboven de tekst ‘Als Ans kerst is komen vieren’.” Schoonbroer Henk kwam er overheen met “Coelijakkie.”.

“Dat was wel even slikken.” Na de eerste tranen besloot Ans aan te bieden haar eigen gourmetstel, eten en wc-borstel mee te nemen. “Daar is nooit meer op gereageerd.

”Gelukkig zal Ans de kerstdagen niet alleen doorbrengen. Ze deelde haar verhaal op de Facebook-groep ‘Blij glutenvrij’ en ontmoette daar vriend Richard met prikkelbaar darmsyndroom die ook nog een eenzame kerst voor de boeg had. “Aan onze tafel geen gêne voor scheetjes, dat noem ik pas een vrolijk kerstfeest.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Herkenbaar, zo hebben wij oma van Hiernaast niet uitgenodigd voor het kerstdiner. Niet omdat ze alleen glutenvrij mag eten maar omdat ze incontinent is.

Na tien minuten aan de kerstdis is haar luier vol en stroomt haar stomazakje over.

Daar wil je niet mee aan tafel zitten.💩💩

Corrie, uw vaste prik voor betrouwbaar comment

Reageer