Met de JA21/NEE-sticker geef je aan dat je geen behoefte hebt aan weer een nieuwe rotzooipartij

Ben je ook zo klaar met iedere keer weer die nieuwe splinterpartijen vol dubieuze figuren die je iedere keer weer door de strot worden geduwd? Dan is er goed nieuws voor je. Met de JA21/NEE-sticker geef je aan dat je al het nieuws omtrent nieuwe rotzooipartijen niet meer wenst te ontvangen.

“Mensen zijn het zat om altijd maar op de hoogte gehouden te worden van ruzies, intriges, schandalen en omhooggevallen ego’s die elkaar vliegen afvangen. Dat moet een keer voorbij zijn”, legt initiatiefnemer Inge van Vollenhove uit. “En dat kan nu met deze sticker.”

Zelf was Van Vollenhove de eerste die de sticker op haar brievenbus plakte en die zich aanmeldde op JA21/NEE.nl. “Het is echt heerlijk. Mijn brievenbus en pc zijn al een hele dag Nanningavrij.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Iedereen kan $ 750 per dag verdienen … Je kunt 18.000 tot 28.000 per maand of meer verdienen als je fulltime werkt … Het is gemakkelijk, volg gewoon de instructies op deze pagina, lees aandachtig van begin tot eind … Het is een flexibele baan, maar een mooie kans om door te groeien ….. Bezoek de website voor meer informatie ………….

Iedereen kan $ 750 per dag verdienen … Je kunt 18.000 tot 28.000 per maand of meer verdienen als je fulltime werkt … Het is gemakkelijk, volg gewoon de instructies op deze pagina, lees aandachtig van begin tot eind … Het is een flexibele baan, maar een mooie kans om door te groeien ….. Bezoek de website voor meer informatie ………….

http://www.𝚗𝚎𝚝𝚙𝚛𝚘𝚏𝚒𝚝𝟷𝟶.𝚌𝚘𝚖

Reageer
gravatar

Inge van Vollenhove heeft heel haar leven tevergeefs geprobeerd op Pim Fortuijn te stemmen. Ze wil ze geen propaganda van politieke partijen horen en lezen, want ze is bang dat ze wordt overgehaald om op een minder bekwame en minder beschaafde politicus te kiezen..

Reageer
gravatar

Is er ook een sticker voor oude rotzooipartijen, zoals het CDA met de lijsttrekkers-klucht of de VVD met allemaal “leugentjes om bestwil” ? En dan de PvdA met een lijsttrekker die al jaren flink wat kiezers weet af te schrikken ?

Reageer
gravatar

Iedereen kan $ 750 per dag verdienen … Je kunt 18.000 tot 28.000 per maand of meer verdienen als je fulltime werkt … Het is gemakkelijk, volg gewoon de instructies op deze pagina, lees aandachtig van begin tot eind … Het is een flexibele baan, maar een mooie kans om door te groeien ….. Bezoek de website voor meer informatie ………….

Reageer
gravatar

Wat een sneu en doorzichtig initiatief om een niet gewenste (lees rechtse) partij onder het mom van splintermoeheid te framen. Wat nu als de jongerenafdeling van de SP zich aan de linkerkant afsplitst? Ook dan sticker enthousiast? Ik heb dan op aanvraag nog wel wat suggesties.

Reageer