Shaun Jeffers / Shutterstock

Koningin Elizabeth vlucht naar Nederland

Koningin Elizabeth is naar Nederland gevlucht. Dat heeft ze zojuist zelf bekendgemaakt tijdens een speciaal ingelaste radio-uitzending op 3FM. De zender is tijdelijk beschikbaar gesteld aan de Britse koningin in de hoop de kijkcijfers wat op te krikken.

Vanuit Hilversum wil koningin Elizabeth het verzet tegen het virus voortzetten. Ze zal twee keer per maand een radiotoespraak houden en een keer afspreken met Ab Osterhaus. 

Sommige analisten spreken van een blunder van de koningin: “In Nederland moet ze nog minstens drie weken wachten op een vaccin!”

De Britse bevolking reageert onthutst. Veel mensen vinden het een gemiste kans dat Boris Johnson niet mee is gegaan.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik verdien 77 Amerikaanse dollars in minder dan 1 uur terwijl ik de hele wereld rondreis. Vorige week werkte ik met mijn laptop in Rome, Monti Carlo en tot slot Parijs. Deze week ben ik Terug in de VS. Het enige wat ik doe zijn basistaken van deze geweldige 0nline site. Pr0beer het ==>>>

Reageer
gravatar

Wil je vooruit komen, dan draait het om lef en een beetje eenzaamheid verdragen om de stap alleen te nemen. Dat is de hele intelligentie die je nodig hebt. En die leer je niet op school. Integendeel. Egoïsme is enkel geestelijke armoede. Daarmee lijkt het alsof je in de materiële wereld vooruitkomt, maar het is ook daar de oorzaak van alle rampen en oorlogen die altijd verdiend zijn. Mensen passen zich altijd aan, dat is op zich niet zo erg als er een intelligent doel achter gezien wordt. Mensen zien het doel niet omdat ze de problemen niet zien en andersom. Niet in alles wat aangeboden wordt zit de dubbele bodem waarnaar altijd wordt gezocht: de gemiste kans. De mens alleen zal het niet redden, en ook zal hij niet gered worden. De oplossing zit ertussen, hij zal zelf iets moeten doen.

gravatar

Wel VERDOMME!!
NOG MEER koningshuis!

Alsof we weer met keizer Wilhelm II opgescheept zitten.

Moet deze troela nou ook weer een paleis en een uitkering krijgen?
We zitten nog steeds met dat 1,5 miljoen per jaar voor dikke drol Amalia (status: student).

Reageer
gravatar

De toename van het aantal bootvluchtelingen uit VK is schrikbarend te noemen. Chauffeurs, darters en vele anderen betalen kapitalen aan vissers om maar naar de overkant naar de lage landen te kunnen komen.
Ook uit Urk zijn boten onderweg fue met vuurwerk de op.het strand staande menugte waarschuwen!
Zijn we retro 1940?
Hier en daar zijn lege AZC’s al gereed gemaakt.

Reageer