YT cc Barbapapa1

Barbapapa gaat na coronacrisis in andere vorm verder

Barbapapa ziet er na de coronacrisis waarschijnlijk heel anders uit. “Daar moet de samenleving op voorbereid zijn”, zo stelt het roze tekenfilmfiguur in een interview met Le Monde.

“Er is dit jaar ontzettend veel gebeurd, en het is naïef om te denken dat alles als dit eenmaal weer voorbij is zijn bekende vormen weer gaat aannemen”, legt Babapapa uit. “De Barbapapa zoals jullie hem op dit moment kennen – in de vorm van een onderzeeboot – zullen jullie waarschijnlijk niet meer snel terugzien. Dat biedt echter ook kansen. Misschien word ik een stoomlocomotief, misschien word ik een hondje, maar dat ik er anders uit zal zien staat wel vast.”

Barbapapa kijkt er naar eigen zeggen erg naar uit dat mensen weer op bezoek komen bij Barbapapa. 


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Mijn maandloon was voor 1500 dollar … Alles wat ik deed was eenvoudig online werken vanuit comfort thuis voor 3-4 uur / dag dat ik kreeg van dit bureau. Ik ontdekte via ADp het internet en ze betaalden me ervoor 95 dollar per uur. naar deze site h0me Media tech tab v00r meer details bedankt ..

http://workreviews10.com

Reageer
gravatar

Not woke van Barbapapa! Je kunt niet zomaar iemand anders zijn identiteit overnemen.

Barbapapa moet van de tv gecanceld worden. Dit kun je de ouders van de Barbapapakijkendekinderen niet aandoen.

#cancel
#woke
#politiekcorrect

Corrie, uw vaste prik voor betrouwbaar comment.

Reageer
gravatar

Bij de koffiehoek vinden we ook dat Barbapapa gecanceld moet worden. Barbapappa is zoiets al een witte man, vrouw of non-binair persoon met dreadlocks.