NOS

Nederlanders vieren nog snel even oud & nieuw nu het nog kan

Gisteren werd bekend dat het kabinet overweegt om een avondklok in te stellen tijdens de jaarwisseling. Het bericht is aangekomen bij Nederlanders. Inmiddels is in het hele land een run ontstaan op champagne, oliebollen en oudejaarsconferences.

“We gaan vanavond met z’n allen bij Dennis thuis oliebollen eten en dan daarna door naar Stefano voor het feest”, zegt de 36-jarige Jennifer uit Almelo. “Nu kan het nog. Ik heb m’n jurk voor oud en nieuw al twee maanden klaar hangen.” 

Veel mensen durven niet eens meer tot vanavond te wachten. In heel Nederland staan inmiddels al mensen buiten met een glaasje champagne elkaar een gelukkig nieuwjaar te wensen. Andere mensen blijven lekker binnen, om traditiegetrouw niet te lachen om Youp van ‘t Hek. 

Radio 2 is ingesprongen op de stormloop. De zender draait vandaag non-stop de laatste vijf nummers van de Top 2000. “We kunnen de nummers maar liefst drie keer draaien”, glundert DJ Gijs Staverman.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Mijn laatste salaris was $ 3200 voor 18 uur per week online werken. De vriend van mijn zus is nu al maanden gemiddeld 11k en ze werkt ongeveer 26 uur per week. Ik kan niet geloven hoe gemakkelijk het was toen ik het eenmaal had uitgeprobeerd. Het potentieel hiermee is eindeloos. Dit is wat ik doe..

http://www.maxjob3.com

Reageer
gravatar

Mijn laatste salaris was $ 3200 voor 18 uur per week online werken. De vriend van mijn zus is nu al maanden gemiddeld 11k en ze werkt ongeveer 26 uur per week. Ik kan niet geloven hoe gemakkelijk het was toen ik het eenmaal had uitgeprobeerd. Het potentieel hiermee is eindeloos. Dit is wat ik doe..

http://www.maxjob3.com

Reageer
gravatar

Waarschijnlijk heeft de jeugd van Urk, omdat het zo’n christelijke gemeente is, een teken van God gehad om oud-op-nieuw vroeger te vieren. Weet je wel.

Het overmatig drugsgebruik door hen zal ook wel meespelen. Weet je wel. Hun bewustzijn staat op scherp. Weet je wel.

Fijne feestdagen. Loof de Heer.

Corrie, uw vaste prik voor betrouwbaar comment.