DC Studio / Shutterstock.com

5 écht leuke zoomuitjes die we dus niet alleen aanraden omdat er anders niemand op komt dagen

Zin om iets leuks te doen dit weekend, maar weet je niet goed wat? Dit zijn onze 5 tips voor zoomuitjes die écht leuk zijn en die we niet alleen maar aanraden omdat we het zielig vinden als er niemand op komt dagen!

Zoomverjaardag Paul
Paul de Koning wordt 35 en dat moet gevierd worden! Rond 20.00 uur stuurt hij een zoom-linkje rond. Tot nu toe heeft niemand gereageerd op Paul’s uitnodiging, maar dat is niet de reden waarom we deze zoomverjaardag aanraden. Het wordt écht gezellig!

Borrel
Ene ‘Hans’ heeft een Zoom-borrel georganiseerd met de naam ‘Borrel’. Dat is het enige wat we ervan weten. We weten niet wie Hans is, wat hij doet, waarom hij een borrel heeft georganiseerd en of er ook mensen zijn uitgenodigd. Een must voor liefhebbers van minimalisme en underground zoommeetings. 

Lezing Arbeidsmarkt in tijden van corona
Dit wordt echt een hele gave! Zet je drankje maar koud, want tijdens de lezing ‘Arbeidsmarkt in tijden van corona’ ga je geen tijd hebben om even naar de koelkast te lopen. In het facebook-evenement zijn al ruim honderd mensen uitgenodigd, en heeft de helft het al bekeken. Een leuke avond die je desnoods ook gewoon met je camera uit op kan zetten!

Lisa en Ted’s kerst borrel
Omdat Lisa en Ted het ‘super jammer’ vinden dat ze dit jaar niemand mogen uitnodigen met kerst geven ze komende week dinsdag om 4 uur ’s middags een borrel voor familie en hechte vrienden. Erg leuk om bij te zijn, je bent sowieso met z’n drieën! Saillant detail: Lisa en Ted vierden kerst alle voorgaande jaren alleen met elkaar en de kids in een gehuurd appartement in l’Escala in Spanje. 

DJ Pico-Jan liveset
DJ Pico-Jan gaat vanavond in zoom een paar mooie plaatjes draaien. Daar moet je bij zijn! Niet omdat je je verplicht moet voelen omdat er niemand komt, maar omdat je anders de avond van je leven mist! Yeah, DJ Pico-Jan, hef onze voetjes van de vloer! Kom je ook? Laat even weten.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Google betaalt nu $ 17488 tot $ 23500 per maand voor online werken vanuit huis. Ik ben 2 maanden geleden bij deze baan gekomen en heb in mijn eerste maand $ 23540 verdiend met deze baan. Ik kan zeggen dat mijn leven volledig ten g0ede is veranderd! Bekijk wat ik doe

http://netprofit10.Com

Reageer