YAKOBCHUK VIACHESLAV / Shutterstock.com

Zijn er genoeg vriezers voor perenijsjes die stoere binkies krijgen na vaccinatieprik?

‘Het is een logistieke hel’

Voor de perenijsjes die worden uitgedeeld aan de stoere binkies die net met het Pfizer-vaccin in hun arm zijn geprikt, zijn enorm veel vriezers nodig. Dat terwijl er op veel plekken in Nederland nu veel te weinig of helemaal geen vriezers voor de troostijsjes zijn. “Het wordt een logistieke hel.”

“Dit gaat een enorme uitdaging worden”, zegt Mitchel Groots, aanbieder van ijscovriezers. “Nu we weten dat je na je Pfizer-vaccin een perenijsje moet krijgen, hebben we vriezers nodig die in ieder geval tot -10 graden kunnen. We kunnen ze wel een ‘stoere binkie’-diploma geven, maar dat heeft absoluut niet hetzelfde effect.”

De stoere binkies laten weten zich geen zorgen te maken, en zeggen ‘niet te gaan huilen’, omdat ze geen baby zijn. 


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Mijn laatste salaris was $ 3200 voor 18 uur per week online werken. De vriend van mijn zus is al maanden gemiddeld 11k en ze werkt ongeveer 26 uur per week. Ik kan niet geloven hoe gemakkelijk het was toen ik het eenmaal had uitgeprobeerd. Het potentieel hiermee is eindeloos. Dit is wat ik doe.

http://www.maxjob3.com

Reageer