Alexandros Michailidis / Shutterstock.com

Boris Johnson gaat volledige Brexit-opdracht avond voor inleverdatum doen

De Britse premier Boris Johnson zal de volledige Brexit-opdracht een avond voor de vertrekdatum gaan doen. 

Beleidsadviseur Simon Williams: “Iedereen heeft geleerd dat er geen voordelen zijn om werk te gaan lang voordat het ingeleverd moet worden. Het beste is om te doen alsof je aan iets werkt terwijl je dondersgoed weet dat je pas de avond van tevoren echt gaat doen. ” 

Volgens Williams is het pakket van tienduizenden pagina’s vol complex juridische maatregelen niet iets waar Boris van schrikt. “Hij neemt misschien een kleine oppepper en probeert er met minimale inspanning een 5,5 uit te slepen.”

Dit artikel verscheen eerder op Newsthump


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Voor het eerst staat links in Brittannië achter Boris Johnson, omdat Duitsers en Fransen mogen bepalen of de Britten als enige land in de wereld in hun eigen territoriale wateren mogen komen of 90 procent afstaan aan de commerciële belangen van de EU, ‘omdat de vis die erin zit geen deel is van het Britse territorium’. En als zij die er zelf uit mogen halen mag die niet naar de EU geëxporteerd worden. Dat is het standpunt van de EU, die zich bovendien het recht voorbehoudt om sancties aan het VK op te leggen bij mogelijke toekomstige afwijking van de evolutie van EU regels op sociaal vlak, arbeid en milieu. De EU waarschuwt lidstaten geen onafhankelijke handelsverdragen te sluiten met Brittannië. Het gaat wel ergens over.

Reageer