Studio Speld

Videoland scoort met serie over jonge vrouw met uitzonderlijk talent voor Stef Stuntpiloot

Videoland heeft een enorme hit te pakken met Stef’s Gambit: een serie over een jonge vrouw met een uitzonderlijk talent voor Stef Stuntpiloot. 

Spil in het verhaal is het jonge weesmeisje Bets Harmel uit West-Brabant. Ze ontdekt op jonge leeftijd dat ze bijzonder goed is in Stef Stuntpiloot. Als ze een potje tegen de conciërge speelt, verliest ze geen enkel muntje. Vol bewondering trekt de conciërge een strafadt.

Later beproeft Bets haar geluk in het studentenleven. Ze steekt nogal bleu af naast de ruim in het vet zittende vierdejaars HBO-rechtenstudenten, maar weet de studenten tot ieders verbazing binnen no-time van het bord te spelen. Als ze ‘s nachts in haar bed ligt en zes Ritalinpillen achterover drukt, ziet ze op het plafond de piloten op en neer springen.  

Nadat de puberende Bets wordt geadopteerd door de weemoedige Anja Witnie neemt haar carrière een vogelvlucht. Witnie wordt aanvankelijk nog volledig opgeslokt door haar eigen Bavariaconsumptie en het verdriet dat ze door haar podiumangst nooit een professionele accordeonist is geworden, maar draait bij als ze ziet dat er aan Bets een hele hoop geld te verdienen valt. Door haar dochter permanent te verexcuseren op school kan Bets zich concentreren op het enige dat telt in haar leven: Stef Stuntpiloot.  

Inmiddels is Stef Stuntpiloot in de speelgoedwinkels niet meer aan te slepen. Op sociale media delen enthousiaste fans foto’s van zichzelf achter het witte plastic spelbord met de vier besnorde piloten. ‘Ik zag Stef Stuntpiloot toch altijd als zo’n stoffig spel voor uitgewoonde studenten’, zegt de 27-jarige Elisa. ‘Maar als je dan een voorbeeld ziet van zo’n vrouw die al die mannen in de pan hakt, dan inspireert dat echt.’


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Mijn laatste salaris was $ 3200 voor 18 uur per week online werken. De vriend van mijn zus is nu al maanden gemiddeld 11k en ze werkt ongeveer 26 uur per week. Ik kan niet geloven hoe gemakkelijk het was toen ik het eenmaal had uitgeprobeerd. Het potentieel hiermee is eindeloos. Dit is wat ik doe..

http://www.maxjob3.com

Reageer