Nancy Beijersbergen / NOS

Kabinet gaat proef doen met kerstdiner bij Grapperhaus thuis

'Kijken of er meer mogelijk is'

Ferd Grapperhaus mag 20 mensen uitnodigen met kerst. Dat heeft Rutte zojuist bekendgemaakt op de persconferentie. Het kabinet wil met deze proef kijken of er meer mogelijk is dan tot nu toe wordt gedacht.

“Misschien is er wel meer mogelijk dan we nu denken”, zegt Rutte. “Maar om daar achter te komen, moeten we onderzoek doen. Gelukkig was Grapperhaus zo vriendelijk om zijn kerstviering volledig in dienst te laten staan van de wetenschap.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

hypocriet dat minister Grapperhaus een restaurant afhuurt om Kertsdiner met familie te nuttigen. Wij kunnen maar drie mensen uitnodigen voor Kerstdiner vij ons huis. Hoe vreemd is dit dan. Kan het kabinet hier mee wegkomen, denk het niet……………

Reageer
gravatar

GoogIe betaalt nu $ 17488 tot $ 23600 per maand voor online werken vanuit huis. Ik ben 2 maanden geleden bij deze baan gekomen en heb in mijn eerste maand $ 23540 verdiend met deze baan. Ik kan zeggen dat mijn leven volledig ten g0ede is veranderd! Bekijk wat ik doe

http://netprofit10.Com

Reageer
gravatar

De wet is bij tot aan de voordeur binnen is mijn wet. De regering beslist niet over mijn leven.laat ik dat even gezegd hebben.