vasilis asvestas / Shutterstock.com

Giuliani met corona opgenomen in hoveniersbedrijf

Rudy Giuliani is positief getest op corona. De advocaat van Donald Trump is met ademhalingsklachten opgenomen in een hoveniersbedrijf. 

De medewerkers van het hoveniersbedrijf stonden naar eigen zeggen ‘wel even te kijken’ toen Giuliani met loeiende sirenes op de stoep werd afgeleverd. “Blijkbaar had onze baas via Craigslist de locatie verhuurd”, zegt voorman John Bigby. “Op dat moment konden we niet meer echt terug, dus dan roei je met de riemen die je hebt.” 

Aangezien er in het hoveniersbedrijf geen beademingsapparaat voorradig was hebben de mannen met een beetje fantasie en een grote hoeveelheid ducttape een exemplaar weten te fabriceren uit een tuinslang, een fietspomp en een gasmasker. Bigby geeft toe dat ze even naar het juiste ritme moesten zoeken, maar toen de beademing eenmaal op gang was liep het vanzelf los. 

“We hebben het een beetje aangekleed, zodat het er toch op het oog als een echt ziekenhuis uitziet”, zegt Bigby. “Met een afdekzeil over onze picknicktafel en een zak biologische kunstmest aan de kapstok geprikt oogt het allemaal vrij professioneel.” 

Volgens de tuinmannen is Giuliani buiten levensgevaar.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Prima plek, alles bij de hand.

Het zit naast een seksspeeltjeswinkel voor de eerste levensbehoeften, en naast een krematorium voor de laatste levensbehoefte.
In de tussentijd kun je nog een beetje tuinieren.

Goed gezien, Rudy!

Reageer