Proshots / Niels Boersema

Slot: ‘AZ was blijkbaar stiekem al aan het praten met mijn opvolger’

Aanstelling Pascal Jansen komt verdacht snel


Arne Slot heeft geen goed woord over voor de manier waarop AZ hem op straat heeft gezet. De trainer verdenkt zijn voormalige werkgever ervan stiekem al met zijn opvolger te hebben gepraat.

“Ik vind de aanstelling van Pascal Jansen als mijn vervanger wel verdacht snel”, zegt Slot. “Ze moeten al langer met hem bezig zijn geweest, anders kun je hem niet meteen presenteren. Ik houd hier een heel nare smaak in mijn mond aan over.” 


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

‘t is een simpel concurrentiedingetje. Er zijn teveel trainers en dat drijft de prijs van dergelijke figueren naar beneden. AZ vond de assistenttrainer (die een stuk minder krijgt) het prima doet. Daar hebben ze Slot mee geconfronteerd. Ze boden een nieuw contract aan, waarbij Slot het voor de helft zou moeten doen. Dat pikte slot niet. Hij stapte naar Feyenoord waar een nu nog een veel duurdere Advocaat traint. Gewoon vraag en aanbod.

Eerder pikte Slot op een vergelijkbare manier het baantje van Van der Brom in.

Reageer
gravatar

In welke stad staat het Algemene Ziekenhuis (AZ) waar dokter (?) Slot op straat is gezet? Is ene Pascal Jansen misschien de gewenste schoonzoon van de directrice van dat AZ?

Reageer
gravatar

De voorkeur van de redactie kennende vermoed ik dat het ziekenhuis in Amsterdam moet liggen. De afkorting AZ betekent met grote waarschijnlijk Amsterdams Ziekenhuis.