PRO SHOTS / Paul Meima

PRO SHOTS / Paul Meima

Slot verloor met steen, papier, schaar en nu heeft hij kinkhoest

De druiven zijn zuur voor Feyenoord-trainer Arne Slot. De oefenmeester verloor een potje steen, papier schaar en nu heeft hij kinkhoest. Dat liet hij op een persconferentie weten.

“Ja, het klopt dat ik kinkhoest heb”, bevestigde Slot. “Dat begon gewoon als een gebbetje. Quilindschy (Hartman, red.) riep op de training opeens: laten we steen, papier schaar doen om wie kinkhoest krijgt. Ja dan kun je als trainer heel flauw zijn en zeggen dat je niet meedoet, of je probeert gewoon in de belevingswereld van die jongens te kruipen en je doet lekker mee. Maarja, helaas had hij schaar toen ik papier had, haha, uche uche.”

De trainer zal nu nog even moeten leven met epische hoestbuien, maar is blij dat de sfeer in het team in ieder geval nog goed is: “Het is gewoon heel belangrijk dat je een dolletje kunt maken met die jongens. Dat ik nu al bijna honderd dagen het idee heb dat mijn longen in de fik staan en mijn ingewanden ieder moment op straat kunnen liggen, tsja, dat moet dan maar even.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *