industryviews / Shutterstock.com

Man bestelt 23 pakketjes zodat hij zeker weet dat hij er een op tijd heeft

‘De rest kun je gewoon terugsturen’

De 34-jarige Tristan heeft vandaag 23 verschillende pakketjes besteld, omdat hij zeker wil zijn dat hij op tijd één cadeautje heeft voor met Sinterklaas. PostNL zit namelijk op de maximale capaciteit en kan niet alles op tijd leveren.

“De rest kan ik gewoon terugsturen”, zegt Tristan slim. Hij had ook liever maar één pakketje gestuurd, maar omdat er nu zó veel pakketjes worden verzonden en geretourneerd, kan hij gewoon niet anders. “Misschien bestel ik ook al wel vast iets voor kerst, zodat dit niet meer nodig is. Dan zie ik later wel of ik er iets van kan gebruiken.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ga thuis aan de slag bij onze organisatie. Het is de meest geldelijke compensatie die ik ooit heb gedaan. Vrijdag kreeg ik een onberispelijke Audi 5 nadat ik de afgelopen maand $ 36259 had verdiend. Ik begon echt vijf maanden / eerder en verdiende in elk geval $ 96 per uur in alle opzichten en doeleinden. bezoek deze site direct hier.

http://www.maxjob3.com

Reageer
gravatar

De 34-jarige Tristan is bang dat hij vóór 6 december van mij geen cadeautje heeft ontvangen. Zijn actie is begrijpelijk.

Als hij in dit moeilijke jaar braaf de adviezen van de overheid heeft opgevolgd, verzeker ik hem dat hij de doos mondneuskapjes op tijd ontvangt.

Reageer