Studio Speld / Shutterstock

Joppiesaus grote winnaar smakenwedstrijd coronavaccin

Farmaceut Pfizer gaat voor de Nederlandse markt een coronavaccin ontwikkelen met de smaak van Joppiesaus. Dat is de uitkomst van een wedstrijd waarbij Nederlanders zelf een vaccin-smaak mochten inzenden.

“De kans dat mensen het vaccin nemen, neemt aanzienlijk toe als mensen zelf mogen bedenken hoe het smaakt”, legt een woordvoerder van Pfizer uit. “In het geval van Nederland is het Joppiesaus geworden. Het is verder niet onze taak om hier een oordeel over te hebben.” 

Het vaccin gaat er voor de gelegenheid ook uitzien als Joppiesaus. Dit betekent wel dat alleen de slagader geschikt is voor inenting. Op een andere manier is het niet mogelijk om de dikke gele drap de bloedbaan in te brengen.

Farmaceut Moderna laat het er niet bijzitten. Het bedrijf zegt te werken aan een vaccin met de smaak van een HEMA-worst.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Mijn laatste salaris was $ 3200 voor 18 uur per week online werken. De vriend van mijn zus is nu al maanden gemiddeld 11k en ze werkt ongeveer 26 uur per week. Ik kan niet geloven hoe gemakkelijk het was toen ik het eenmaal had uitgeprobeerd. Het potentieel hiermee is eindeloos. Dit is wat ik doe..

http://www.maxjob3.com

Reageer
gravatar

Ik snap niet helemaal wie er nu 11k is, je zus, of haar vriend, en wat dat betekent. en die 3200 dollar, is dat per week, per maand of per jaar. Zo veel vragen.