Monkey Business Images / Shutterstock.com

Vrouw wint discussie van huisarts dankzij feiten uit een tijdschrift

De 36-jarige Leonie heeft een afspraak bij de huisarts voor een alledaags kwaaltje. Ze heeft zich goed op de afspraak voorbereid door van te voren een tijdschrift te lezen dat over haar klachtenbeeld gaat.

De huisarts geeft passend advies, maar daar is Leonie het niet mee eens. “Ik heb gelezen dat je veel beter het tegenovergestelde kunt doen van wat u nu zegt. Dat stond in een tijdschrift’’, zegt de vrouw met haar armen over elkaar.

In de discussie die vervolgens ontstaat vliegen de tien minuten zo voorbij en is het alweer tijd voor de volgende patiënt. “Pff, lees je eens beter in’’, denkt een gefrustreerde Leonie. De vrouw, die nog altijd last heeft van haar kwaal, hoopt dat de huisarts iets van haar expertise heeft geleerd. 


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ga thuis aan de slag bij onze organisatie. Het is de meest geldelijke compensatie die ik ooit heb gedaan. Vrijdag kreeg ik een onberispelijke Audi 5 nadat ik de afgelopen maand $ 36259 had verdiend. Ik begon echt vijf maanden / eerder en verdiende in elk geval $ 96 per uur in alle opzichten en doeleinden. bezoek deze site direct hier.

http://www.maxjob3.com

Reageer
gravatar

Ga thuis aan de slag bij onze organisatie. Het is de meest geldelijke compensatie die ik ooit heb gedaan. Vrijdag kreeg ik een onberispelijke Audi 5 nadat ik de afgelopen maand $ 36259 had verdiend. Ik begon echt vijf maanden / eerder en verdiende in elk geval $ 96 per uur in alle opzichten en doeleinden. bezoek deze site direct hier.

http://www.maxjob3.com

Reageer
gravatar

De 36-jarige Leonie heeft gelezen in een gesponsord “gezondheidspagina” van A. Vogel, dat het met alcohol verdund homeopathisch kwkamiddel Nux Vomica D4 (negen euro voor 20 ml) beter helpt tegen puistjes dan antibiotica. En dat zonder bijverschijnselen.

Een wel erg dure borrel dus.

De huisarts had aanbevolen om gewoon een weekje te wachten tot het onschuldige piepkleine waterbultje op haar rechterborst, vanzelf verdwenen is.

Reageer
gravatar

Ga thuis aan de slag bij onze organisatie. Het is de meest geldelijke compensatie die ik ooit heb gedaan. Vrijdag kreeg ik een onberispelijke Audi 5 nadat ik de afgelopen maand $ 36259 had verdiend. Ik begon echt vijf maanden / eerder en verdiende in elk geval $ 96 per uur in alle opzichten en doeleinden. bezoek deze site direct hier.

http://www.maxjob3.com

Reageer