Shutterstock/Elisabeth Aardema

Schuldbewuste winkelketens: ‘Excuses voor onze SCHANDALIG hoge kortingen!’

De grote winkelketens voelen zich schuldig over de onverantwoorde drukte die dit weekend is ontstaan in onder andere Rotterdam, Dordrecht en Eindhoven. Zij bieden hun excuses aan: “Onze kortingen zijn SCHANDALIG hoog!”

Burgemeesters en vakbonden zijn zeer bezorgd over de gevolgen van de mensenmassa’s tijdens een pandemie. Een woordvoerder van brancheorganisatie InRetail ziet in dat de ketens daar verantwoordelijk voor zijn: “Veel winkels hebben deze dagen BELACHELIJK goede deals! Dat spijt ons.”

De ketens roepen mensen op om verstandig te zijn. “De aanbiedingen in onze winkels zijn PURE WAANZIN! Mensen komen ZELFS UIT BELGIË voor die KNOTSGEKKE stunts. Dus blijf vooral thuis.”

Download nu de app van De Speld!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ga thuis aan de slag bij onze organisatie. Het is de meest geldelijke compensatie die ik ooit heb gedaan. Vrijdag kreeg ik een onberispelijke Audi 5 nadat ik de afgelopen maand $ 36259 had verdiend. Ik begon echt vijf maanden / eerder en verdiende in elk geval $ 96 per uur in alle opzichten en doeleinden. bezoek deze site direct hier.

http://www.maxjob3.com

Reageer
gravatar

“BELACHELIJK goede deals!
Vertaling: “BELACHELIJK goede overeenkomsten.”

Echt Nederlands: “aanbiedingen'”, “koopjes”, “lokprijzen”, “tijdelijke prijzen”.

De reclamekreet “belachelijk goed” kan gewoon weggelaten worden, omdat het meestal over verouderde en/of onverkoopbare producten gaat.

Reageer
gravatar

Ga thuis aan de slag bij onze organisatie. Het is de meest geldelijke compensatie die ik ooit heb gedaan. Vrijdag kreeg ik een onberispelijke Audi 5 nadat ik de afgelopen maand $ 36259 had verdiend. Ik begon echt vijf maanden / eerder en verdiende in elk geval $ 96 per uur in alle opzichten en doeleinden. bezoek deze site direct hier.

http://www.maxjob3.com

Reageer