NOS Jeugdjournaal / Youtube.com

Hoe kon iets kleins als nazisme Forum in zo’n crisis storten?

‘Er is natuurlijk veel meer aan de hand’

De chaotische ontwikkelingen bij Forum voor Democratie zijn nauwelijks meer bij te houden. De partij lijkt compleet te zijn geïmplodeerd. Je zou het bijna vergeten, maar de crisis begon met ongebreideld nazisme. Hoe kon zo’n detail Forum in een ongekende crisis storten?

“Er is natuurlijk veel meer aan de hand”, zegt de inmiddels vertrokken senator Annabel Nanninga, die met een column de aanval op Thierry Baudet opende. “SS-verheerlijking was gewoon de druppel die de emmer deed overlopen. Daar hadden we nooit zo’n punt van gemaakt als Thierry verder goed had gefunctioneerd. Maar de persoonlijke verhoudingen waren allang verstoord.”

Freek Jansen, leider van de JFVD en Baudets rechterhand, gelooft ook niet dat onverholen Jodenhaat de werkelijke oorzaak van de crisis is. “Het is de tegenstanders van Thierry naar de bol gestegen. Ze wisten hoe hij dacht en bewonderden hem daarom, maar willen nu simpelweg zelf de macht. Het is ontzettend triest om goedbedoelende neonazi’s te gebruiken als stok om de hond te slaan.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ga thuis aan de slag bij onze organisatie. Het is de meest geldelijke compensatie die ik ooit heb gedaan. Vrijdag kreeg ik een onberispelijke Audi 5 nadat ik de afgelopen maand $ 36259 had verdiend. Ik begon echt vijf maanden / eerder en verdiende in elk geval $ 96 per uur in alle opzichten en doeleinden. bezoek deze site direct hier.

http://www.maxjob3.com

Reageer
gravatar

Ga thuis aan de slag bij onze organisatie. Het is de meest geldelijke compensatie die ik ooit heb gedaan. Vrijdag kreeg ik een onberispelijke Audi 5 nadat ik de afgelopen maand $ 36259 had verdiend. Ik begon echt vijf maanden / eerder en verdiende in elk geval $ 96 per uur in alle opzichten en doeleinden. bezoek deze site direct hier.

http://www.maxjob3.com

Reageer
gravatar

Ga thuis aan de slag bij onze organisatie. Het is de meest geldelijke compensatie die ik ooit heb gedaan. Vrijdag kreeg ik een onberispelijke Audi 5 nadat ik de afgelopen maand $ 36259 had verdiend. Ik begon echt vijf maanden / eerder en verdiende in elk geval $ 96 per uur in alle opzichten en doeleinden. bezoek deze site direct hier.

http://www.maxjob3.com

Reageer
gravatar

Jazeker, ‘Pugna Meum’ staat al sinds het prille begin in de etalage.
Maar niemand viel het op!

De verkoop viel dan ook erg tegen.

Dus beste mensen, als Duits jullie te moeilijk is, hier is de oplossing!

gravatar

Mijn laatste salaris was $ 3200 voor 18 uur per week online werken. De vriend van mijn zus is nu al maanden gemiddeld 11k en ze werkt ongeveer 26 uur per week. Ik kan niet geloven hoe gemakkelijk het was toen ik het eenmaal had uitgeprobeerd. Het potentieel hiermee is eindeloos. Dit is wat ik doe..

http://www.maxjob3.com

Reageer