Forum voor Democratie / Youtube.com

Werkelijk aantal opgestapte FvD’ers waarschijnlijk hoger: ‘Dagelijkse cijfers Forum voor Democratie kunnen achterlopen’

Tot dusver zijn er vandaag nog maar vier leden van Forum voor Democratie opgestapt. De daling lijkt nu minder hard te gaan dan eerst. Is het einde van de daling van het ledenaantal van Forum in zicht?

Volgens politiek commentator Ron Fresen is het te vroeg om conclusies te trekken. “Het werkelijk aantal opgestapte FvD’ers ligt waarschijnlijk stukken hoger. Dat komt omdat de dagelijkse cijfers van Forum voor Democratie behoorlijk kunnen achterlopen. Vaak kan dat zo drie tot tien leden per dag schelen.”

Thierry Baudet moet dus niet te vroeg juichen, zegt Fresen. “En ik waarschuw maar vast: aanstaande maandag zijn de cijfers van Forum door het weekendeffect helemáál laag omdat in het weekend bijna niemand zijn vertrekt doorgeeft. En dan blijkt dinsdag ineens dat iedereen weg is.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Mijn laatste salaris was $ 3200 voor 18 uur per week online werken. De vriend van mijn zus is nu al maanden gemiddeld 11k en ze werkt ongeveer 26 uur per week. Ik kan niet geloven hoe gemakkelijk het was toen ik het eenmaal had uitgeprobeerd. Het potentieel hiermee is eindeloos. Dit is wat ik doe..

http://www.maxjob3.com

Reageer
gravatar

Ga thuis aan de slag bij onze organisatie. Het is de meest geldelijke compensatie die ik ooit heb gedaan. Vrijdag kreeg ik een onberispelijke Audi 5 nadat ik de afgelopen maand $ 36259 had verdiend. Ik begon echt vijf maanden / eerder en verdiende in elk geval $ 96 per uur in alle opzichten en doeleinden. bezoek deze site direct hier.

http://www.maxjob3.com

Reageer