fizkes / Shutterstock.com

Coronasnob vindt de eerste coronagolf beter

Coronasnob Alex (24) vindt de tweede coronagolf erg tegenvallen. “Ik vind het gewoon niet zo spannend.”

Tijdens de eerste golf verheugde Alex zich iedere week op de nieuwe spannende persconferentie. “Ik kan ze allemaal wel dromen. Met heel de familie zat ik voor de buis en luisterden we naar welke maatregelen Mark Rutte ons opdroeg. Spannend, maar toch gezellig. Er is echt heel goed over nagedacht.”

Op de vraag waarom de tweede golf nou zo slecht bevalt, geeft Alex een duidelijk antwoord. “Het is een uitgemolken variant van de eerste golf. Het was ook wel heel voorspelbaar dat Grapperhaus een keer een fout zou maken. En dat de horeca de pineut zou zijn, hebben we ook al eerder gezien. Ze willen de spanning zo forceren. Ze hadden het beter bij de eerste coronagolf kunnen houden, kijk maar naar de serie Undercover. Maar dat zal Rutte zelf waarschijnlijk ook wel terugzien in de kijkcijfers.”

Alex verwacht ondanks de lage kijkcijfers toch nog een derde coronagolf. Hij hoopt dan wel dat Rutte en de Jonge het anders aan gaan pakken. “De tweede golf is al zo langdradig. Het is tijd voor wat actie in de tent. Een geweldige plottwist, misschien dat gebarentolk Irma een soort Chinese spion zou zijn of zo. Dat zal niemand zien aankomen.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Mijn laatste salaris was $ 3200 voor 18 uur per week online werken. De vriend van mijn zus is nu al maanden gemiddeld 11k en ze werkt ongeveer 26 uur per week. Ik kan niet geloven hoe gemakkelijk het was toen ik het eenmaal had uitgeprobeerd. Het potentieel hiermee is eindeloos. Dit is wat ik doe..

http://www.maxjob3.com

Reageer
gravatar

Ga thuis aan de slag bij onze organisatie. Het is de meest geldelijke compensatie die ik ooit heb gedaan. Vrijdag kreeg ik een onberispelijke Audi 5 nadat ik de afgelopen maand $ 36259 had verdiend. Ik begon echt vijf maanden / eerder en verdiende in elk geval $ 96 per uur in alle opzichten en doeleinden. bezoek deze site direct hier.

http://www.maxjob3.com

Reageer
gravatar

Wat zou interessant kunnen zijn aan de mening over corona van de twintiger Alex 24. Geef mij maar de mening van de hoogbejaarden in bejaardenhuis, pardon verpleeghuis, Het Eindstation dat zwaar getroffen is door beide golven.

Reageer
gravatar

Gek hè, lieve tante Corrie? Jij gaat nooit uit. Hoe een kroeg er van binnen uit ziet, weet je alleen uit de vele televisieseries die je zowat dag en nacht op Netflix zit te bekijken. Ja, een paar keer liggen rollebollen met Geert Wilders in de duinen, maar dat noem ik geen uitgaan.