Shutterstock: Andrey Popov

Nieuwe digitale afdeling van Defensie onthult kantoorcamouflagepakken

Vanaf vandaag heeft Defensie een nieuw Wapen, het Wapen van de Informatiemanoeuvre. Dit nieuwe onderdeel binnen de militaire landmacht richt zich volledig op digitale informatie. Vandaag onthullen ze hun eigen camouflagepakken.

“Dit zijn ze dan”, zegt het zwevende hoofd van woordvoerder Sjaak van Elten voor een whiteboard. De pakken zijn speciaal gemaakt om niet op te vallen in kantoortuinen en vergaderruimtes. “We merkten dat de gebruikelijke groen-bruine camouflagepakken werkten voor ons onvoldoende werkten. Van een verre afstand konden mensen mij bijvoorbeeld bij het koffieapparaat zien staan, om vervolgens naar me toe te komen en een praatje met me te maken. We hopen dat we dat met deze nieuwe pakken kunnen voorkomen.”

Tijdens de onthulling laat Van Elten foto’s van verschillende soorten camouflagepakken zien. In het patroon keren onderdelen terug van computerschermen, muismatten, markers, koffiebekertjes en familiefoto’s. “ALLES OM NIET OP TE VALLEN!“, klinkt plots vanaf het bureautje voorin. Het bureautje vervormt en ineens zien we twee wapperende handen. Het is Sjaak van Elten. Door de mooie beelden waren we hem uit het oog verloren. We applaudiseren hard om de geweldige pakken. Lang leve de koning!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Mijn laatste salaris was $ 3200 voor 18 uur per week online werken. De vriend van mijn zus is nu al maanden gemiddeld 11k en ze werkt ongeveer 26 uur per week. Ik kan niet geloven hoe gemakkelijk het was toen ik het eenmaal had uitgeprobeerd. Het potentieel hiermee is eindeloos. Dit is wat ik doe..

http://www.maxjob3.com

Reageer
gravatar

Hoe heeft de fotograaf de onzichtbare geheime kazerne van de onzichtbare geheime internetdienst van Defensie ontdekt en kunnen betreden om de bovenstaande foto te maken? Is hij zelf een onzichtbare geheime spion met een onzichtbare geheime camera?

Reageer