Shutterstock / Iren_Geo

IJmuidense wethouder noemt pasgeboren baby ‘Pasgeboren Baby’

Naam gekozen uit duizenden inzendingen

IJmuidense wethouder Jeroen Verwoort heeft geweldig nieuws. Hij is vader geworden van een pasgeboren baby. In een online video deelt hij trots de nieuwe naam: ‘Pasgeboren Baby’. De naam is geselecteerd uit duizenden inzendingen.

“Jullie waren ontzettend creatief”, vertelt de kersverse vader trots. “Ik zag Baby Ganoush langskomen, Baby McBabyface en Marcel. Daaruit is een top-5 samengesteld en daar hebben we er uiteindelijk eentje uit gekozen. Pasgeboren Baby is kerngezond! Mijn vrouw Mijn Vrouw en ik zijn dolgelukkig.”

De winnende inzenders krijgen beschuit met muisjes toegestuurd.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Mijn laatste salaris was $ 3200 voor 18 uur per week online werken. De vriend van mijn zus is nu al maanden gemiddeld 11k en ze werkt ongeveer 26 uur per week. Ik kan niet geloven hoe gemakkelijk het was toen ik het eenmaal had uitgeprobeerd. Het potentieel hiermee is eindeloos. Dit is wat ik doe..

http://www.maxjob3.com

Reageer