pixelheadphoto digitalskillet, fizkes / Shutterstock.com

Deze mensen laten zich wel vaccineren: ‘ze maken mij niet wijs dat corona veilig is’

Het animo voor een coronavaccin neemt gestaag af. Toch zijn er nog veel Nederlanders die wel van plan zijn zich te vaccineren. Zij zijn bang voor de risico’s van het coronavirus.

“Die ziekte is in zo’n korte tijd ontstaan, je maakt mij niet wijs dat ze alle mogelijke gevolgen al in kaart hebben gebracht”, legt Aloë-Vera (27) uit. “Ze ontdekken elke dag nog nieuwe bijwerkingen. Ik wil gewoon liever het zekere voor het onzekere te nemen.”

Ook Acacia (39) is wel van plan om zich te laten vaccineren. “Covid-19 lijkt me eerlijk gezegd onveilig. Ik bedoel: het komt uit China, je hebt geen idee wat er allemaal in zit. Het lijkt me eng om dat spul in mijn lichaam te krijgen. Ik vind het een veel fijner idee gewoon mijn afweersysteem het werk te laten doen met een beetje hulp van een vaccin.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Pas maar op. In de nabije toekomst spreken en schrijven alle mensen uitsluitend Chinees. Dat is het gevolg van de chips in alle mogelijke vaccins. De Secretaris-generaal van de Communistische Partij van China, ChinesXi Jinping, heeft daartoe voor heel veel pingping Bill Gates omgekocht.