LightField Studios / Shutterstock.com

Deze 6 gasten moet je uitnodigen om alsnog een geweldige kerst te hebben

Hoewel we nog een dikke maand te gaan hebben tot aan de kerst, is het nu al zeker dat de feestdagen anders zullen verlopen dan normaal. Waarschijnlijk mogen er aan de kerstdis slechts zes gasten verschijnen, en dat betekent dat je harde keuzes zal moeten maken. Wie moet je op de gastenlijst zetten voor een onvergetelijke kerst?

Je racistische oom
De klassieker onder de kerstgasten. Geniet hoe je oom nog voor de zalmflensjes een fles zelf meegebrachte J.P. Chenet naar binnen giet en vol bravoure begint aan zijn jaarlijkse tirade over de horde verkrachtende asielzoekers die elke dag het land binnenkomt op uitnodiging van Jesse Klaver. Zeg nou zelf: dat wil je toch niet missen?

Je hoerige nichtje
Bij de frase “verkrachtende asielzoekers” spitst je nichtje even de oren. Valt er soms wat te neuken? Verveeld prikt ze haar vork in de vegan rollade, en denkt aan al het exotische pielegerei dat in Ter Apel op haar ligt te wachten. Maar helaas, voorlopig zit ze met jullie opgescheept.

Je hoerige neefje
Hij is pas 15, maar gezegend met een libido waar ze in menig tbs-kliniek jaloers op zijn. “Mag ik even van tafel om mezelf te prostitueren in het plantsoen verderop?” vraagt hij, nadat de gourmetpannetjes zijn opgeborgen. Nou, vooruit. Het is immers kerst.

Ketamine Fritsie
Het feest is niet compleet zonder Ketamine Fritsie. De vleesgeworden shine die als een soort railcateraar langs de tafel gaat met een jerrycan ketamine op zijn rug. Hij kan na een paar wijntjes wel wat melancholisch worden als het gaat over zijn deelname als verleider aan Temptation Island, maar goed: dat is het helemaal waard.

Henk Krol
Ben je bang dat gasten ondanks jouw inspanningen toch onderling ruzie krijgen? Nodig dan ook Henk Krol uit. Met Henk aan tafel weet je zeker dat de sfeer optimaal blijft en iedereen ook na de feestdagen nog door één deur kan.

Je moeder
Vooruit, je moeder is ook welkom. Maar in godsnaam: zet haar niet naast Ketamine Fritsie.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Dan wordt daarnaast Henk Krol vervangen door Henny Krol, Ketamine Fritsie door Ketamine Francine en je racistische oom door je racistische tante, samen met het van plaats verwisselen door de alinea’s over je hoerige nichtje en je hoerige neefje.