AT5 / YT

Straat is afgesloten, maar niet voor fietser, toch?

De Valkenstraat is vandaag en morgen de hele dag voor al het verkeer afgesloten – maar niet voor deze fietser, toch? Aan beide kanten van de straat staat een verkeersregelaar om uit te leggen dat er een kapotte gasleiding wordt vervangen en dat er echt niemand doorheen kan, maar deze fietser wil in haar pauze nog snel even langs die ene woonwinkel, dus dat moet wel gewoon kunnen, toch?

Terwijl een vrachtwagen in de nauwe straat probeert om te draaien en een oma haar twee kleinkinderen bij de arm grijpt schiet deze fietser nog even snel langs het afzetlint. Ze kan gewoon over de stoep, toch? Wat overdreven, dat geschreeuw, denkt de fietser terwijl ze zonder haar voeten één keer aan de grond te zetten dwars door een vonkenregen slingert en een hijskraan de bocht afsnijdt. Ze snapt heus wel dat die mensen hun werk moeten doen, maar ze kan er makkelijk even langs. Toch?


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Weer lekker vangen!
Daar kan ik dan mooi weer een belastingvoordeeltje weggeven aan bevriende brievenbusfirma’s

gravatar

Dat kan alleen met de nodige voorzieningen, zoals een koptelefoon (met flink harde muziek) om het schelden en tieren van de mensen die worden gehinderd of omver worden gefietst, niet te horen. En natuurlijk een zware tas aan het stuur bij haar linkerhand, zodat ze in evenwicht blijft als boze mensen rechts aan het stuur trekken.

Reageer