Shutterstock: Hans.slegers

Sinterklaas 10 dagen in quarantaine, vraagt ouders of ze zelf schoentjes van hun kinderen kunnen vullen

Sinterklaas is aangekomen in Nederland, maar hij moet eerst 10 dagen in quarantaine. Daarom vraagt hij aan de ouders van alle kindjes of zij voor één keertje misschien de schoentjes van hun kinderen zouden kunnen vullen. “Het is even niet anders.”

“Het zou onverantwoordelijk zijn om nu het hele land te doorkruisen en bij iedereen binnen te komen”, zegt Sinterklaas. “Daarom wil ik alle ouders vragen of jullie misschien een klein cadeautje of een chocoladeletter of zoiets kunnen kopen en het in hun schoentjes te stoppen. Zou mij echt heel erg helpen. Ze hebben het waarschijnlijk niet eens door.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ook de spaanse griep was grotendeels fake. De tientallen miljoenen doden zijn met name veroorzaakt door te grote doses van een toendertijd nieuw geneesmiddel (aspirine), wat inwendige bloedingen veroorzaakte en een overdaad aan vaccinaties (tot 14 stuks per persoon), wat zware hersenschade gaf.