Alfa Photostudio / Shutterstock

De leukste herfstjurkjes waarmee je zegt: ik heb het koud

De bladeren vallen van de bomen en het is weer vroeg donker. Dat betekent dat de dunne zomerjurkjes met korte mouwtjes weer plaats kunnen maken voor de dunne jurkjes met iets langere mouwtjes. Inspiratie nodig? Dit zijn de leukste herfstjurkjes die zeggen: ‘ik heb het koud.’

Jurk met groen-bruine seizoenskleuren met doorschijnende mouwen
Met deze eyecatcher volledig in herfstkleuren, heb je gegarandeerd alle ogen op je gericht. Door de lange, maar dunne doorzichtige mouwen heen, kun je je steeds paarser wordende huidskleur goed zien. Iedereen die langsloopt zal zeker even omkijken. ‘Zou het wel goed met haar gaan?’

Vlotte korte gebreide jurk
Ga je liever voor een nonchalante look? Deze comfi gebreide jurk tot net onder het kruis, komt het best tot zijn recht met blote benen. Je maakt deze schattige look af met een paar lekkere lange sokken, die waarschijnlijk net niet een blaasontsteking helpen voorkomen.

Zwarte viscose jurk met col
Helemaal passend bij de lager wordende temperaturen is de klassieke col. Met deze zwarte strak aansluitende jurk van 90 procent viscose met lekkere col pak je jezelf helemaal in met een flinterdun stofje waar elke wind doorheen raast.

Zomerjurkje met vest eroverheen
Bij de herfst horen natuurlijk laagjes. Je dunne katoenen jurkjes kunnen met een schattig vestje echt nog wel een seizoen mee. Oké dit zijn misschien laagjes voor zomeravonden in het park, maar gelukkig voel je als je het maar lang genoeg koud hebt toch geen emoties meer.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *