Cafe Weltschmerz / Youtube

Willem Engel roept op om nieuwe besmettingen niet meer mee te tellen

‘RIVM probeert de boel te besodemieteren’

Viruswaarheid-voorman Willem Engel klaar met het RIVM. Engel claimt dat er grootschalige fraude plaatsvindt met besmettingscijfers en eist dat het tellen van nieuwe besmettingen per direct ophoudt. 

“Ik ga in alle plaatsen waar nu nog nieuwe cijfers binnenkomen een rechtszaak aanspannen. De RIVM, de GGD, de politiek, ze spannen allemaal samen. En ze gaan er allemaal aan in de rechtszaal”, sprak Engel strijdbaar. Ook op Twitter laat hij duidelijk merken dat hij grootschalige fraude vermoedt: “Ik riep dit maanden geleden al, en het komt nu uit. Het RIVM verzint er nieuwe cijfertjes bij. Iedere nieuwe ‘besmetting’ is verzonnen. Fraude, wij gaan dit winnen. Tenzij het RIVM zo door mag blijven gaan. STOP THE COUNT!”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik stel voor dat Engel zijn energie gebruikt om te helpen in de ziekenhuizen waar al die zogenaamde covid patienten liggen. Als hij gelijk heeft is het een vakantie, als hij het fout heeft weet hij wat de echte wereld doormaakt. Hou ons op de hoogte Engel van je vrijwilligers ervaring in het ziekenhuis.

Reageer
gravatar

Het komt niet vaak voor, maar ik als Duivel ben het eens met deze zogenaamde Engel. De Duivels zijn verzot op liegen en vooral stoken. Daar is die zogenaamde Engel kampioen in. Zijn naam is een van zijn leugens. In feite heet hij Lucifer, de duivel die het vuur in de hel opstookt.

Reageer
gravatar

Ben jij godverdomme van lotje getikt? Willem Engel is slimmer en betrouwbaarder dan alle Van Hiernaasten en De Speld bij elkaar. En dat wil wel wat zeggen.