luna4 / Shutterstock

‘Duitse verkiezingen zijn veel belangrijker voor ons’ zegt vrouw die Duitse verkiezingen ook niet volgt

Een vrouw vindt al die aandacht voor de Amerikaanse verkiezingen erg overdreven. “Duitsland is veel belangrijker voor ons”, aldus de vrouw die Duitse verkiezingen ook nooit volgt.

“Duitsland is economisch ontzettend belangrijk voor ons. Het is ons grootste buurland. Ik vind het veel belangrijker om te volgen wat daar gebeurt dan in dat verre Amerika”, aldus de vrouw die behalve Angela Merkel geen enkele Duitse politicus kan noemen. “Ze zouden van de Duitse verkiezingen net zo’n circus kunnen maken”, betoogt de vrouw die duidelijk geen idee heeft hoe het Duitse kiessysteem werkt.

“We hebben het nu al dagenlang over Wisconsin en Arizona terwijl de meeste mensen niet eens in staat zouden zijn een Duitse deelstaat te noemen”, aldus de vrouw die niet in staat is een Duitse deelstaat te noemen.

“Ik zie wel hoe het afloopt in Amerika. Mij interesseert het niet zo”, besluit de vrouw die sinds de middelbare school geen krant meer heeft gelezen.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Magdalena, want zo heet ze, meent dat de Tweede Wereldoorlog is gewonnen door de Duitsers die vervolgens de EU hebben gesticht. Daarom wilde de Engelsen niet meedoen.
De redactie van De Pin zou in Parijs gehuisvest zijn. Enkele jaren geleden zou de helft van de redactrices zijn vermoord door Moslims. Die haten volgens haar alle Belgische vrouwen. Daarom staan er zo weinig berichten in De Pin, denkt ze.

Reageer
gravatar

Dit negentienjarige meisje “leest” De Pin zonder haar bril, om er leuker uit te zien. De kleine sokjes heeft ze aan, omdat ze een hekel heeft aan het knippen van haar teennagels. Het groene hemd heeft ze voor de gelegenheid geleend van haar corpulente oudere zus, die niet mee op de foto wilde. (De snoeptrommel op de voorgrond is van die zus.) En de spijkerbroek is van haar broertje.

Zo komt zij mij over.

Reageer