Gorodenkoff / Shutterstock

Hoe blijf jij de rest van het jaar wakker voor de uitslag van de Amerikaanse verkiezingen? 5 tips

Het is voor veel liefhebbers van politiek een groot evenement: de uitslag van de Amerikaanse verkiezingen. Als je alles wilt meekrijgen moet je dit jaar waarschijnlijk wel een paar maanden opblijven. Vijf tips om het vol te houden.

Zet ‘Born in the USA’ op repeat hard aan
Harde muziek houd je wakker. Bekijk alle uitslagen, analyses en uitspraken van het Hooggerechtshof met ‘The Boss’ op de achtergrond. Na 40 dagen en 40 nachten met ‘Born in the USA’ in je hersenpan ga je bijna geloven in de Amerikaanse droom.

Zet een spotlight op je hoofd
Van veel licht blijf je wakker. Koop een professionele spotlight en richt die op je eigen pan. Het kijken van de verkiezingen voelt daarmee ook alsof je aan het optreden bent. Waarvoor? Voor het kapot maken van die ellendige biologische klok en om te weten wie de machtigste man ter wereld wordt. Is de spotlight niet voldoende? Plaats dan een fles water boven je hoofd en laat om de dertig seconden een druppel water op je voorhoofd vallen.

Eet non-stop snacks
Vergeet grote maaltijden, daar word je moe van. Sla een bijkeuken vol Amerikaanse snacks in: hotdogs, hamburgers, oreo’s, ritz crackers, muffins, cheesecake, emmers gefrituurde kip en tassen vol marshmallows. Als je je mond maar blijft volproppen zul jij geen analyse missen.

Lees alle tweets met het woord ‘Trump’
Zet zo veel mogelijk Google Alerts aan en lees iedere tweet waarin het woord ‘Trump’ voorkomt.

Pep
Toch gewoon weer pep. Never change a winning team!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *