Studio Speld / Alexandros Michailidis / Dutchmen Photography

Geld KLM kan ook naar cultuur: ‘Maar dan moet iedereen wel akkoord gaan met loonsverhoging van 50 procent’

De staatssteun voor KLM kan bij aanblijvend weigeren van de piloten ook naar de cultuursector. Dat zegt minister van Financiën Wopke Hoekstra. “Maar dan moet iedereen wel akkoord gaan met een loonsverhoging van 50 procent.”

“We willen graag met de cultuursector om tafel”, zegt Wopke Hoekstra. “Ik moet wel meteen waarschuwen: we zullen niet uitkomen op de salarissen van voor de crisis. Het wordt dan hoger, en fors ook.”

Voor alle mensen in de sector die momenteel amper de huur kunnen betalen, kan het een zware tijd worden denkt Hoekstra. “Je moet toch ineens op zoek naar een koophuis. Kan heel hectisch zijn allemaal.”

De kunstsector is op overdreven wijze flauwgevallen.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Jaja, eindelijk heeft de redactie het weer op een rijtje. Prof. dr. ir. (tevens begenadigd trendlistener) Bert Bokhoven eindelijk hier weer eens aan het woord! Dat dient de redactie vaker te doen we willen artikelen lezen met de reacties van Bokhoven, Bokhoven en nogmaals die geweldige Bert Bokhoven! De omnideskundige bij uitstek!!

Reageer
gravatar

Jawel, joods-christelijk-humanistisch-amhalisch. Amhali valt er natuurlijk niet helemaal binnen, maar als we die weghalen komt er een roetveeg-Najib voor in de plaats, dus dat moet dan maar.