dabyki.nadya / shutterstock.com

Primeur: man heeft het voor de derde keer met corona gehad

‘Terwijl ik niet eens klachten heb’

Voor het eerst is officieel vastgesteld dat iemand het voor de derde keer met corona gehad heeft. Een 37-jarige man uit Dordrecht heeft de primeur.

De man is verbaasd. “Ik dacht eigenlijk dat het na twee keer wel over was, maar nee dus. Terwijl ik nooit klachten van het virus gehad heb, geen symptomen, niks. Er is ook helemaal niemand in mijn buurt die corona gehad heeft. Maar ik ben gewoon weer zó klaar met dat klotevirus. Dat thuiswerken, niet naar de kroeg kunnen. Verschrikkelijk.”

Tot dusver waren er alleen gevallen bekend van mensen die het twee keer met het virus gehad hadden. Viroloog Marion Koopmans ziet bevestigd wat zij al langer vermoedde. “Je ziet dat mensen die relatief licht door corona geraakt worden, er toch heel snel klaar mee kunnen zijn. Zij vormen echt een risicogroep.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *