NOS / Youtube

Vijf mannen bellen aan bij Henk Krol om politieke partij met ’m op te richten

Lijst Deurbel inmiddels ingeschreven bij Kamer van Koophandel

Dat was even schrikken voor Henk Krol vandaag. Er stonden vanochtend opeens vijf mannen voor z’n deur met de boodschap dat ze een politieke partij willen oprichten met het Kamerlid. Eenmaal bekomen van de schrik was de politicus meteen enthousiast over het idee van de onverwachte bezoekers.

”Een politieke partij, leuk!”, kraaide Krol van geluk. Hij nodigde de heren meteen uit om binnen te komen en een kop koffie te drinken. Inmiddels is de nieuwe partij Lijst Deurbel ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en het Handelsregister. Het is nog niet bekend wanneer Henk Krol uit de nieuw opgerichte partij stapt.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Henk Krol, jij hebt vijf mannen binnengelaten, terwijl momenteel maar drie bezoekers per dag zijn toegestaan. Schaam je dood Henk! Met dit gedrag ben je geen voorbeeldig politicus. Ik zou maar een ander baantje zoeken, als ik jou was.

Reageer