NDAB Creativity / Shutterstock

Vrouw doet aan intervaltraining: als een voorbijganger haar kan zien moet ze weer rennen

De 26-jarige Mila weet als geen ander dat intervaltraining de beste manier is om snel je conditie te verbeteren. Ze is er dan ook al jaren groot voorstander van: ‘’De kracht zit hem echt in die afwisseling hè, van sprint naar rust. En omdat ik vrij weinig sport, werkt het voor mij heel goed om er dan weer even zo’n intervalletje tegenaan te gooien.’’

De onregelmatige sporter legt uit hoe zo’n training voor haar eruit ziet: “Zodra een voorbijganger me kan zien, begin ik met rennen. Dat kan een minuut zijn, maar nu ga ik bijvoorbeeld de hoek om. Dus dan is het weer rustig lopen. Kijk, in dit straatje zijn geloof ik niet veel mensen. Een heel simpel schema dus maar voor mij werkt het hee-HO fuck ik moet weer!”

Inmiddels is Mila weer een nieuwe straat ingesprint. Of ze nu aan het rennen of wandelen is, is onbekend. 


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *