shutterstock.com/FREEPIK2

Complot? In Iris’ melk drijven graancirkels

Het is voor Iris (21) al jarenlang routine: ontbijten met een lekkere cereal bowl. Maar toen ze gister eens goed naar haar bakje keek, kon ze haar ogen niet geloven. Graancirkels, meerdere zelfs. Zomaar in haar kommetje.

Dat graancirkels een mysterie zijn, wist Iris wel. Toch worden ze overal ter wereld gevonden. Iris: “Maar dat dat nu ook bij mij aan de ontbijttafel gebeurt, daar sta ik toch wel van te kijken. Het universum spreekt tot mij via deze melkige graanhoepels, dat is wel duidelijk.”

Wat de drijvende graanbobbels Iris precies proberen te vertellen is haar nog een raadsel. “Misschien bewijst dit dat 9/11 een inside job was. Of dat er toch wel elites zijn die kinderbloed drinken. Of dat Biden straks op oneerlijke wijze president gaat worden; een van die cirkels lijkt mega op zijn hoofd. Kijk maar.” Ze vist de graancirkel met haar lepel uit haar bakje. 

Iris gaat nu een documentaire maken over haar bevindingen. 


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *