Shutterstock / Zephyr_p

Wintertijd: ‘dringend advies’ de klok een uur terug te zetten

Vannacht gaat de wintertijd in. Dat betekent dat iedereen dringend geadviseerd wordt de klok terug te zetten.

“Op dit moment is het juridisch nog niet verplicht om de klok een uur terug te zetten”, laat minister Hugo de Jonge weten. “Toch doen we een klemmend beroep op iedereen: ga niet de randjes van de tijd opzoeken en zet die klok gewoon een uur terug. Tijd doen we met z’n allen.”

Mensen die een uur te laat voor de deur van een winkel staan kan de toegang worden geweigerd.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Europa krijgt het niet geregeld. Ik stel voor om het aantal zetels van het Europees parlement te verdubbelen voor nog meer daadkracht. Ook moeten we in Berlijn, een Grieks eiland en ergeaan de Spaanse Costa gaan vergaderen op toerbeurt. Dan komt het wel goed met het verzetten van de klok en kleinere problemen, zoals immigratie en financiën.

Reageer