Flickr.com / Rowan McLaughlin

Opgelet: komend weekend gaat de modeklok twintig jaar terug

Mensen met kleding opgelet: komend weekend gaat de modeklok twintig jaar terug. Alles wat we eind jaren negentig leuk vonden waarderen we na zaterdag opnieuw, dus haal die oude tops, shirts en broeken maar vast uit de kast. Ook plateauzolen, malle horloges en andere meuk uit deze tijd kunnen gewoon weer, net als trance-muziek.

Uit de bekende hoek klinkt ook weer gemor over het terugzetten van de modeklok. Vooral mensen van boven de 35 vinden het niet meer van de tijd en stiekem een beetje awkward om steeds terug te grijpen op modebeelden die zij zelf meemaakten toen ze jong waren. Jongeren van nu weten echter niet waar die ouderen het over hebben.

Wat je er ook van vindt, let wel goed op: wie maandag in kleding van tien jaar geleden op z’n werk verschijnt vinden we echt heel erg dom.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

En als je bij de dierenspeciaalzaak solliciteert kan je die levende eend op je hoofd ook nog “toewijding” noemen. Wel opletten dat je nooit je volgescheten rug naar de recruiter draait. (Tenzij je zo’n hip jongmens bent die z’n hoofddeksel achterstevoren draagt uiteraard.)

gravatar

Okay, ja, maar, alles komt om de 8 jaar weer terug toch? Tenzij u van de mannenliefde bent, dan dient u 5 jaar vóóruit te lopen. Min die 20 van nu dus, komt er op neer dat je ehh. 20-5=15=2×8+1 dus de kleding van vorig jaar is maandag weer hip?

Reageer
gravatar

Goede uitwerking, maar controleer je berekening nog eens. Zij die van de mannenliefde zijn dienen maandag in de mode van 7 jaar geleden te lopen!