NOS

Kunnen Kamerleden in het nieuwe gebouw wel adequaat bedreigd worden?

Het is nog altijd de bedoeling van het kabinet dat de Tweede Kamer komende zomer tijdelijk verhuist naar een nieuw onderkomen. Het gebouw stuit echter op een aantal bezwaren. Zo klagen QAnon-aanhangers dat ze politici er niet adequaat kunnen bedreigen.

Het nieuwe pand, dat voor 161 miljoen euro wordt vertimmerd, zou een onveilige sfeer creëren voor mensen die Kamerleden willen intimideren. “Dat pand ligt aan een hartstikke drukke weg”, zegt complotdenker Peter van de Wal. “Hoe kan ik Pieter Omtzigt met de dood bedreigen en Hugo de Jonge uitschelden voor kinderverkrachter als ik continu moet uitkijken dat ik niet word aangereden?”

Op zich zijn de complotdenkers te spreken over de smalle gangetjes en trappenhuizen in de tijdelijke Tweede Kamer, maar ze balen van de mosterdgele muren. Van de Wal: “Dat steekt heel erg af tegenover de donkerrode kleur van mensenbloed. Ik snap niet dat ze daar niet over na hebben gedacht.”

Zelfstandig onderzoeksbureau RemcosDerdeOog.blogspot.nl zegt dat het gebouw alleen in gebruik kan worden genomen als er grote veranderingen worden aangebracht. “Er moeten meer onbewaakte nooduitgangen komen en gangetjes met knipperende lampen waarin mensen kunnen worden opgewacht. Alleen zo kun je voldoen aan mijn voorschriften, die ik heel duidelijk heb uitgeprint en vastgeplakt aan een baksteen door jullie ruiten zal gooien.”

Volgens staatssecretaris Raymond Knops (Binnenlandse Zaken) hoeft er niets te veranderen: “Ook voor de ingang van het nieuwe gebouw hebben Baudet en Van Haga de mogelijkheid om olie op het vuur van dit soort betogers te gooien.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Van Kleine Willem heb ik gehoord dat ze onderin het nieuwe gebouw bezig zijn een sekskelder in te richten met kerkers voor kinderen en dat er een onderaardse verbinding wordt gegraven met Huis ten Bosch (ook in Den Haag!!) zodat de Oranjes ongezien binnen kunnen komen om kinderbloed te drinken zodat ze voor altijd jong zullen blijven.
En het staat op Youtube.

Reageer
gravatar

Frans, ik vreesde dat jij ook naar een Duitse vernietigingskamp (die vorige eeuw nog niet bestond) was gestuurd door de door en door corrupte Rutte.

We hebben vannacht een geheime redactievergadering. Ik hoop dat het jou lukt om ook te komen. We hebben namelijk dringend nog iemand nodig voor de verdere verspreiding van mijn krant in Limburg.

Karel van Wolferen, financier van Gezond Verstand, de betrouwbaarste krant van Nederland en Vlaanderen.

gravatar

Ik mis nog een STAATS-ingang (de staat, dat ben ik) waar ik me kan laten voorrijden in mijn verlengde limousine om de gehorigen in de achterkamertjes hun taken mede te delen.

Het moet nou maar eens afgelopen zijn met het gepruts.
Hoog tijd dat mijn door Goddelijke voorzienigheid aangewezen erflijn de touwtjes weer IN HANDEN neemt van dit kroondomein!

(Verzonden van mijn iPhone 12 Pro Maximum te Italië)

Reageer