Shutterstock : William Luke

Duitsland neemt eerste corona-opruiers over

Nederland heeft vier corona-opruiers naar Duitsland verplaatst. Ons land maakt dankbaar gebruik van het aanbod van de oosterburen om ons van hen te verlossen.

“Hoewel het ook in Duitsland de verkeerde kant op gaat, slaat de tweede golf daar nog niet zo hard toe als bij ons”, zegt correspondent Wouter Zwart. “Zij hebben dus de ruimte om wat gevaarlijke onruststokers op te vangen.”

Naar verwachting organiseren de Nederlanders morgen al de eerste demonstratie in Berlijn.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Onze dappere colporteurs zijn door de Nederlandse regering naar Duitse moordkampen, die overigens vroegen nog niet bestonden, per veewagen vervoerd om vergast te worden met kooldioxide, waar overigens moeilijk is aan te komen door leugens over de opwarming van de aarde.

Onze leugenachtige regering bestaat volledig uit onbetrouwbare leden van de Wereldregering, die regelmatig in het geniep samenspannen tegen het gewone volk als de Bilderberggroep. Dat heeft QAnon bewezen.

Karel van Wolferen, financier van de enige betrouwbare krant Gezond Verstand

Reageer