FOX Sports / YT

Roep om audioscheidsrechter neemt toe na rood Tannane

De rode kaart van Oussama Tannane heeft de discussie over de audioscheidsrechter nieuw leven ingeblazen. De sterspeler van Vitesse kreeg zondag binnen enkele seconden twee gele kaarten vanwege het uitschelden van de scheidsrechter.

“Nu was het nog duidelijk hoorbaar, maar als er straks weer publiek in de stadions is wordt het een ander verhaal”, zegt oud-arbiter Mario van der Ende. “Dan heeft de scheidsrechter op het veld gewoon ondersteuning nodig van een AAR.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Misschien in Engeland, maar de aars is in ons land een lichaamsdeel. Oussama Tannane dreigde om een vrije trap te nemen tegen dat lichaamsdeel van de scheidsrechter.