Pro Shots / Paul Meima

Pro Shots / Paul Meima

Huurovereenkomst Vitesse en Gelredome: voetbalclub mag geen arend in stadion houden

'Gelredome controleert strenger op huisdieren'

Vitesse is ook de komende jaren voorzien van onderdak. De club kwam op het laatste moment tot een nieuwe huurovereenkomst met de Gelredome, maar moest daarvoor wel water bij de wijn doen: zo mag de club geen huisdieren meer houden. Concreet betekent dat dat de Arnhemmers snel afscheid moeten nemen van zeearend Hertog.

Trainer Phillip Cocu spreekt van een enorme aderlating: "We hebben Hertog al 15 jaar, dus het is heel pijnlijk dat we hem niet meer in huis mogen houden. Maar de verhuurder was onverbiddelijk, ze zijn bang dat huisdieren schade aan het stadion aanbrengen. Het is helaas niet anders, het is hun stadion, dat is het nadeel van huren. We laten Hertog morgen vrij boven de Rijn en hopen dat hij de goede kant opvliegt richting zee."

Wat er moet gebeuren met verdediger Ryan Flamingo, weet Cocu nog niet: "Ik hoop dat hij mag blijven, maar als ze moeilijk doen heeft hij in feite maar één poot om op te staan."


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Gelukkig reageert die vervelende voetbalhaatster gelukkig niet meer, zoals haar hele familie. Nou ja, de heer Steeds, zo’n echte heer, mis ik wel een beetje.

Reageer