De jute zak met aardappelen die bij snackbar de Pieper ligt is voor de eigenaar en de klant hard bewijs dat er ambachtelijke patat wordt geserveerd.
Dirk (38) komt af en toe bij de Pieper en was direct overtuigd: “Als er geen zak aardappelen ligt, hoe moet ik dan weten waar het van gemaakt wordt? Als die er niet ligt ga ik er vanuit dat de patat van gefermenteerd plastic wordt gemaakt.”
Eigenaar Jimmy Dazels: “Ga jij mij maar eens vertellen dat de deze patat hier niet van die aardappelen is gemaakt? Nee, dat dacht ik al.”
8829159 Bekijk mijn sexy poesje _ http://[email protected]
HET IS FRIET!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nee-nee-nee, het is ‘patates frites’, gebakken aardappelen.
Dus in de kern: aardappelen, ‘patates’ dus.
Jongens, ik haak af hier. Is er eindelijk eens geen bericht over corona op De Speld, is het een zouteloze grap. Doe!
Zoutpot op tafel.
En van die vieze mayonaise, of wat er voor door moet gaan.
Vlaamse frites schijnen iets héél bijzonders te zijn.
Kan iemand uitleggen waardoor?
Of is het eigenlijk gewoon hype?
Correctie van de titel om het voor zuiderlingen en met name Belgen duidelijk te maken wat de Amsterdamse Jochem van den Berg bedoelt.
“zak patatten/èèrepel voor frieturen/frietkotten hard bewijs voor ‘ambachtelijke’ friet/gefrituurde patat”
In plaats van ‘ambachtelijke’ patat kan de eigenaar van de patatzaak het beter ‘biologische’ patat noemen.
Daarmee kun je beter scoren.
Corrie, uw vaste prik voor betrouwbaar comment.