John Gress Media Inc / Shutterstock

Apple: ‘iPhone 13 bevindt zich volledig in de cloud’

Om elektronisch afval zoveel mogelijk te verminderen gaat Apple de iPhone 13 alleen nog in de cloud uitbrengen. Gebruikers kunnen met hun oude iPhone inloggen op hun iCloud account en hiermee toegang krijgen tot de iPhone 13.

“Voor ons is het een grote prestatie. Misschien wel de grootste tot nu toe”, zegt een woordvoerder van Apple. “Door onze nieuwste telefoon in de cloud te laten bestaan, hebben we geen glas, geen zeldzame metalen en mineralen en geen plastic nodig.” De woordvoerder legt uit hoe schadelijk het produceren van een iPhone is. “Die mineralen worden onder de meest dubieuze omstandigheden uit de grond gehaald. We kunnen niet precies onthullen hoe, maar dat het gepaard gaat met menselijk leed staat vast.”

Apple-gebruikers zijn lyrisch over de stap richting cloud-based hardware. “Moet je zien”, zegt Harco uit Enschede. “Op mijn iPhone 8 kan ik al een preview krijgen over hoe de iPhone 13 in de cloud zou werken. Op het scherm van je iPhone 8 kan je dan het scherm van je iPhone 13 bekijken. Die heeft hele toffe features, zoals een extra camera, en een twee keer zo groot scherm dat je in allerlei vormen kunt kneden.”

Harco ziet nog wel een nadeel: “Die dingen zijn amper te repareren. De huidige iPhones zijn al helemaal dichtgelijmd, maar als ze zich in de cloud bevinden wordt repareren al helemaal een crime. Het kan wel, maar dan moet je ‘mannetje’ helemaal naar Cupertino vliegen om daar bij het hoofdkwartier aan een speciale terminal te staan om je iPhone te repareren. Kost je al gauw 3000 euro.”

De nieuwe iPhone gaat 3200 euro kosten en is beschikbaar voor mensen met een iPhone met model 12 of hoger.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Afgelopen vrijdag kreeg ik een $ 28755 omdat ik werkloos ben, ik wil onze studie behouden, daarom heb ik vorige week hard gewerkt en $ 19500 verdiend, ik geef mijn vrienden en vrienden om dat werk te doen, je wilt weten hoeveel geld ik vorige week verdiende plz bestudeer deze website voor extra feiten ..

===>>> Jobnews3.com/

Reageer
gravatar

Voor mensen die dit te duur vinden: geen nood!

Ook uw huidige veel te dure iPhone gaat vroeger of later in ROOK op wanneer de batterij spontaan in de FIK vliegt.

Ook nu is ons advies: niet in uw zak steken, niet in voertuigen meenemen, of koop er een brandkoffer bij.

Reageer