Jeroen Bukman / Shutterstock

Verstandige opsluiting moet intelligente lockdown voorkomen

Om te voorkomen dat heel Nederland opnieuw in een intelligente lockdown moet heeft de regering besloten over te gaan tot een verstandige opsluiting. Want: enkel collectief krijgen we corona in bedwang.

Hier een overzicht van een aantal regels voor de verstandige opsluiting:

Binnenshuis aan de arbeid
Iedereen moet binnenshuis aan de arbeid, tenzij het echt niet anders kan. Er gelden uitzonderingen voor mensen met een kritiek ambt. Zo wordt tegengegaan dat straks iedereen moet thuiswerken.

Lichaamsbeweging in groepsverband
Faciliteiten waar overdekte vormen van lichaamsbeweging in groepsverband kunnen worden uitgeoefend moeten hun deuren sluiten. Als het weer het toestaat kan er buiten worden bewogen, zolang mensen niet te dicht bij elkaar in de buurt komen. Vervelend, maar op die manier hoeven gymzalen niet opnieuw dicht.

Visite
Tijdens de verstandige opsluiting mogen mensen thuis slechts een trio aan visites ontvangen, en moet iedereen 150 centimeter bij elkaar uit de buurt blijven.

Eet- en drinkgelegenheden
Vanaf dinsdag 20.00 uur moeten alle gelegenheden waar gegeten en/of gedronken kan worden gesloten zijn. Het verbod op het serveren van drinken of eten is zowel binnen als buiten van kracht. Hopelijk kunnen we zo voorkomen dat alle horeca moet worden gesloten.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Google betaalt nu $ 17488 tot $ 23500 per maand voor 0nline werken vanuit huis. IK beN 2 maanden geleden blj deze baan gekomen en heb in mijn eerste maand $ 21540 verdiend met deze baan. Ik kan zeggen dat mijn leven volledig ten goede is veranderd! Bekijk wat ik doe….>>

http://www.webnet9.online

vtr.

Reageer
gravatar

Bekijk het positief: zie het als een collectieve gevangenisstraf omdat jullie grappen maken over mijn schoenen. Iedereen krijgt ook een chip 5G ge-implanteerd, deze wordt U gratis aangeboden door Tiktok en Aliexpres.

Reageer