NOS.nl

Kabinet sluit RIVM om gemelde besmettingen terug te dringen

Een rigoureuze maatregel van het kabinet. Het RIVM wordt gesloten. Het is een ultieme poging om het aantal gemelde coronabesmettingen terug te dringen.

“Het aantal gemelde besmettingen blijft maar oplopen”, legt Mark Rutte de maatregel uit. “En het RIVM is echt een brandhaard. Vrijwel alle gemelde besmettingen komen daar vandaan. Dus we konden niet anders.”

Rutte verwacht veel van het ingrijpen. “We denken het aantal gemelde coronabesmettingen binnen één dag terug te kunnen brengen naar nul.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Google betaalt nu $ 17488 tot $ 23500 per maand voor online werken vanuit huis. Ik ben 2 maanden geleden bij deze baan gekomen en heb in mijn eerste maand $ 21540 verdiend met deze baan. Ik kan zeggen dat mijn leven volledig ten goede is veranderd! Bekijk wat ik doe

Reageer