Palazzo Chigi / YT

Italië stuurt Nederlands geld terug om gevolgen tweede golf te verzachten

'Jullie hebben het harder nodig'

Nederland krijgt het geld terug dat ons land eerder dit jaar na lang onderhandelen aan het door corona getroffen Italië schonk. De Italianen hopen met de geste de economische gevolgen van de tweede golf in Nederland te verzachten.

“Wij zijn jullie solidariteit niet vergeten”, zegt de Italiaanse premier Giuseppe Conte. “Nu de tweede golf bij ons uitblijft omdat wij wel in staat zijn ons aan de basisregels te houden, is het tijd om iets terug te doen. Jullie hebben dit geld harder nodig dan wij. Sterkte!”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Afgelopen vrijdag kreeg ik een $ 26358 omdat ik werkloos ben, ik wil onze studie behouden, daarom heb ik vorige week hard gewerkt en $ 19500 verdiend, ik geef mijn vrienden en vrienden om dat werk te doen, je wilt weten hoeveel geld ik vorige week verdiende plz bestudeer deze website voor extra feiten ..

===>>> Jobnews3.com/

Reageer
gravatar

Google betaalt nu $ 17488 tot $ 23500 per maand voor 0nline werken vanuit huis. IK beN 2 maanden geleden blj deze baan gekomen en heb in mijn eerste maand $ 21540 verdiend met deze baan. Ik kan zeggen dat mijn leven volledig ten goede is veranderd! Bekijk wat ik doe….>>

http://www.webnet9.online

jtr.

Reageer
gravatar

Van het geld hebben we iedereen boven de 30 met pensioen gestuurd. Iedereen is nu thuis van zijn pensioen aan het genieten. Behalve Berlusconi, die geniet van minderjarige hoertjes.

Reageer