shutterstock.com/G-stock studio

Burnoutbeige en faillietfuchsia: dit worden de kleuren deze winter

We tippen de belangrijkste modekleuren voor het najaar van 2020. Een voorkeur voor aardse, droefgeestige kleuren is evident, maar er breken af en toe extreem manische, geagiteerde flitsen van neon- en andere felle nuances door.

Burnoutbeige
Burnoutbeige is een wat uitgebluste kleur beige die vroeger voor sofa’s en eikenhouten meubilair werd gebruikt maar die het in het najaar van 2020 ook uitstekend doet op kleding die je van het Leger des Heils krijgt en in de fleecedeken waaronder je huilt.

Faillietfuchsia
Als de stapel enveloppen in de gang te angstaanjagend is geworden om te openen, krijgt de mengeling van witte en blauwe enveloppen iets weg van de kleur Faillietfuchsia, als je je ogen een beetje samenknijpt. Faillietfuchsia werkt als kleur goed met materialen en kledingstukken waar je het toch al benauwd van krijgt, zoals corsetten, fedora’s en Boef-truien.

Overspannen oranje
Met Overspannen Oranje straal je uit waar je niet meer voor gaat in het leven: je werk, je partner, je vrienden, douchen, enzovoort. Velen denken dat Overspannen Oranje met weinig kleuren samengaat, maar met ogen rood van het huilen creëer je juist net dat mooie ton-sur-ton effect. 

Afgezonderd aquamarijn
Afgezonderd aquamarijn is het soort kleur voor mensen die schitteren in isolatie: hoe minder mensen des te helderder schittert hun ster, en dat schitteren gebeurt dus in de kleur ‘afgezonderd aquamarijn’. Prachtig voor bij Zalando bestelde kleding die ongedragen wordt teruggestuurd.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Er is op De Pin nooit aandacht voor vrouwen die de leeftijd van dertig zijn gepasseerd. Er staan ook uitsluitend foto’s van opgedirkte jonge meiden. Nooit iets voor vrouwen van mijn leeftijd. Dat zijn toch verreweg de meeste lezeressen.
Dat noem ik leeftijdsdiscriminatie!

Reageer